Tänään se sitten alkoi, kauan kaivattu kesäloma. Henkilökohtaisesti sanottuna ei tunnu yhtään, että olisi loma. Ehkä sitä on jo tottunut ainaiseen kiireeseen, mitä ainakin meidän koulussa on.
Kun koulut alkavat on kauhea kiire päästä opiskelussa alkuun. Jaksojen loppuvaiheilla on koeviikko, silloin on kiire lukea kokeisiin ja tehdä kaikkea muuta. Joulun aikaan on kiire valmistella joulujuhla, joulun jälkeen pitää taas kiirehtiä asioissa eteenpäin. Ja keväällä kauhealla kiireella valmistellaan kevätjuhlaa, kertätään kirjoja, pidetään viimeiset kokeet ja pohditaan jo valmiiksi numeroita.
Eikö sitä koskaan voi relata?
Totta kai voi, siksi on kesäloma.

Minulla on melkein joka kesä ollut sellainen ilmiö, että ensimmäiset kaksi viikkoa ovat kuin asuisin taivaassa. On tekemistä, on hauskaa ja muuta. Sitten alkaakin tekeminen loppua, ei jaksa mitään, ei huvita mikään, koska kaikki pitää kauhealla kiireella tehdä. Silloin alkaa ikävöimään koulua, ostelemaan jo valmiiksi koulutarvikkeita ja muuta.

Itselläni tämä kesä ei varmasti ole sellainen. Nyt sitä on jo vähän isompi niinkuin henkisesti, pituuttahan minulle ei ole tullut kuin milli lisää sitten viimesyksy terveystarkastuksen.
Tänä kesänä mulla on rippileiri, kesäduuni (pesen mattoja, uujee xD) ja paljon muutakin menoa. Tapaan ystäviäni, menen huvipuistoihin, mökille, festareille.
Koko kesän kruunaa Ankkarock, jossa esiintymässä on ah-niin-ihana-ja-täydellinen Dir En Grey, joka tunnetusti on lempibändini.

Minun kesäni on siis aivan varmasti ihana, mites teidän muitten?