Ensinnäkin, Amber, laitoin pirteämmän pohjan.
Mitäs pidätte? Itse ainakin tykkään, ajattelin ensin jotain auringonlaskua, mutten sitten jaksanut etsiä, joten nappasin tuon. Että näin. Syksyllä sitten jotain kauniita syksy-puita tai jotain x)

Mutta juu... Mitäs mitäs... En nyt oikein keksi taas mitään kirjoitettavaa. Tässä, vaihteeksi, huudatan musiikkia, ikkuna auki ja varmaan koko piha raikaa, mutta eipä tuo mitään.

En uskaltanut enää tänää uimaan, vesi oli liian kylmää. Ja kyllä, mä olen uinut tänä kesänä JO kolme kertaa xD Enempää en ajatellut uida, en tosiaankaan, ihan tarpeeksi jo olen vedessä ollut. En tykkää vedestä. Ja siitä hyvästä mut leimataan tylsäksi tai joksikin, mutta eipäs tuolla niin väliä.

No juu. Huomenna tää menee Linnanmäelle. Siellä on joku WM-data päivä, pääsemme ilmasiks. Siis kun isä työskentelee WM-datalle tai jotain. No, anyway, me päästään sinne, ja se on se pääasia, eikös?

Tästä nyt tuli tällainen mini kirjoitus, keksin joskus lisää. Varmaan huomenna kerron kuinka kauheaa Lintsillä oli, tai jotain muuta mukavaa.